Beypazarı Ziraat Odası

ZOBİS
Beypazarı Ziraat Odası > Haberler > TARIM-ÇEVRE, İKLİM VE ORGANİK TARIM TEDBİRİ İÇİN IPARD II

TARIM-ÇEVRE, İKLİM VE ORGANİK TARIM TEDBİRİ İÇİN IPARD II

DÖRDÜNCÜ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI YAYIMLANMIŞTIR.

Bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında sadece “Tarım-Çevre, İklim ve Organik Tarım Tedbiri” için başvurular alınacak ve tedbir pilot bölge olarak Ankara İli Beypazarı ilçesinde uygulanacaktır. Diğer IPARD II uygulama illerinden başvuru alınmayacaktır.

Ankara'nın 3 ilçesinde başlayan odamızın İlçe Tarım Müdürlüğünün ve belediyemizin yoğun çabasıyla sadece ilçemizde devam edecek olan projede TKDK tarafından bugün çağrıya çıktı.Destek oranı %100 toplam destek butçesi 1.623.529 avrodur.

Başvurular 01.01.2019 tarihi saat 09:00’dan itibaren tedbirin uygulanacağı Beypazarı İlçesi TKDK Ofisinde kabul edilmeye başlanacaktır. Başvuruların son teslim tarihi 31.01.2019, saat 18:00’dir. Başvurular,tedbirin uygulama süresi olan 5(beş) yıl boyunca her yıl güncellenecektir.